NOVOGRADNJA U CENTRU TREBINJA - Pogledajte ponudu stanova na lokaciji starog Novoteksa

NOVOGRADNJA U CENTRU TREBINJA - Pogledajte ponudu stanova na lokaciji starog Novoteksa

Na portalu nekretninetrebinje.com objavljena je ponuda stanova u izgradnji u centru Trebinja na lokaciji nekadašnjeg "Novoteksta".

U ponudi su garsonjere od 24 metra kvadratna, jednosobni stanovi od 36 do 52 metra kvadratna i dvosobni stanovi do 66 metara kvadratnih.

Ukoliko želite da kupite stan ili garsonjeru u užem centru Trebinja izgrađenu od najboljih materijala na tržištu, koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje, za koje je tim vrsnih stručnjaka uradio projekat kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svom novom domu-onda ste na pravom mjestu.

Ovaj stambeno-poslovni objekat biće prva "zelena zgrada" u Trebinju, koju će okružiti brojno drveće, a svaki stan, odnosno garsonjera će imati svoju zelenu oazu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa.

Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja, ima parking.

Zgrada će imati lift i video nadzor, a svaki stan inverter klimu.

Stan ili garsonjeru u izgradnji možete da kupite po cijeni od 2.200 KM po metru kvadratnom.

Investitor je preduzeće MIS invest, koje je nedavno izgradilo zgradu u Garibaldijevoj ulici u samom centru Trebinja, iznad Kamenog mosta.

Opširniju ponudu i opis stanova pogledajte na sajtu nekretninetrebinje.com.


Komentari 0