Želite da kupite stan u Trebinju? – Stanovi na odličnoj lokaciji po najboljoj cijeni

Želite da kupite stan u Trebinju? – Stanovi na odličnoj lokaciji po najboljoj cijeni

Željeli biste da kupite stan u Trebinju i da uživate u 270 sunčanih dana? Onda ste na pravom mjestu. Predstavljamo vam jednu od posljednjih stambenih zgrada u centru grada, u kojoj je od 100 planiranih stanova već prodato njih 55.

Izgradnja ove zgrade uveliko traje i već je završena izgradnja drugog sprata na obje lamele. Za ove stanove vlada veliko interesovanje jer se zgrada nalazi na idealnoj lokaciji u centru Trebinja i na svega pet minuta hoda od rijeke Trebišnjice i Mosta „Iva Andrića“, odnosno desetak minuta od čuvene zelene pijace i stoljetnih platana.

 

 

Upravo se završava izlijevanje ploče na drugom spratu, a vrijedni majstori u narednim danima počeće sa izgradnjom trećeg sprata. U preduzeću „MIS invest“, koje je investitor ovog projekta, kažu da dinamika radova prati predviđeni plan, zbog čega već sada mogu da kažu da će cijeli kompleks biti završen u roku – na jesen 2021. godine.

 

 

Kupce, navode, najviše interesuju stanovi od 25 do 65 metara kvadratnih, zbog čega su, na osnovu prethodnog iskustva, odlučili da udovolje zahtjevima kupaca i izgrade zgradu sa stanovima u ovom omjeru kvadrature.

Baš zato ih i ne čudi što je potražnja za njihovim stanovima najveća u gradu. Kupci dolaze iz svih dijelova svijeta – od Kanade, preko SAD do Francuske, Švajcarske, Danske, Švedske i Italije. Tu su i kupci iz Srbije, ali i oni iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Kupce najviše interesuje sami projekat, pa u „MIS investu“ navode da je projekat uradila trebinjska projektantska kuća „Kontura“. Zidove grade od cigle, a fasada će biti energetski efikasna. U stanovima će biti urađenja ventilacija, a najkvalitetniji materijali koriste se za kupatila i ve-ceove. Podovi su od hrastovog parketa, prozori i balkonska vrata spadaju u loksiranu bravariju, dok su ulazna vrata protivpožarna i protivprovalna.

Svaki stan će imati i inverter klimu i odvojen vodomjer. Zgrada će posjedovati lift, sistem video nadzora i sopstveni parking – unutrašnji i spoljašnji. Oko zgrade je drveće koje joj daje poseban sjaj i ovaj objekat čini zelenom oazom.

Posebna prednost zgrade je njena odlična lokacija. U njenoj neposrednoj blizini su rijeka Trebišnjica, centar grada, Bolnica, Dom zdravlja, osnovna škola, vrtić, elektrodistribucija, supermarket, fudbalski stadion.

Objekat zgrade je zavučen od svakodnevnog saobraćaja i „pogleda“, što mu daje dodatni značaj koji prate vrhunski kvalitet gradnje i moderno arhitektonsko rješenje.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Rezervišite svoj stan već danas. Čekamo Vas u Trebinju, najpoželjnijem malom gradu na Balkanu, u gradu mediteranske klime, toplih ljeta i blagih zima, dobrih domaćina, na svega 25 kilometara od Jadranskog mora i jednom od najbezbjednijih gradova u regionu.

 

Ponudu stanova pogledajte na našem servisu Nekretnine Trebinje /nekretninetrebinje.com/

Kontakti:

Telefon/Viber: +38765184383

Email: office@nekretninetrebinje.com

 


Komentari 0