Počela izgradnja nove stambene zgrade na pet minuta od centra Trebinja, uskoro počinje prodaja stanova (Foto)

Počela izgradnja nove stambene zgrade na pet minuta od centra Trebinja, uskoro počinje prodaja stanova (Foto)

Trebinje je već godinama unazad među top destinacijama po broju prodatih nekretnina. Najveća prednost je kupiti stan na samom početku izgradnje jer su oni znatno jeftiniji. Ako uz to uzmete u obzir odličnu lokaciju, vrhunski kvalitet gradnje i cijenu - onda je ovaj tekst idealna prilika da se odlučite da vaš budući stan bude upravo u zgradi koju predstavljamo.

 

U bivšoj kasarni, na svega nekoliko minuta od centra grada, vrtića, osnovne škole, buduće Gimnazije, počinje izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta čiji je investitor kompanija Helvetic d.o.o. iz Trebinja, a izvođači majstori svog zanata sa dugogodišnjim iskustvom - kompanije “Hercgradnja” i “Antiokrozija”.

 

Riječ je o objektu od 115 stambenih jedinica u dvije lamele, a zgrada ima sedam spratova sa dva ulaza i dva lifta sa podzemnom garažom.  

 

"U toku su pripremni radovi za početak izgradnje objekta i uskoro treba da krenemo sa pripremom za izlijevanje temelja. Izrada projektne dokumentacije je povjeren trebinjskoj 'Konturi', koja iza sebe ima referentnu listu na više desetina objekata ne samo u našem gradu. Izvođači su provjereni majstori, a materijali koje ćemo koristiti najbolji su na tržištu što je veoma lako provjeriti", kažu u firmi "Helvetic".  

 

Pojašnjavaju da će osim vrhunske gradnje objekat pratiti i veoma pristupačna lokacija u bivšoj kasarni gdje se već izgradilo nekoliko stambenih objekata. Nova infrastruktura, blizina centra grada i važnih ustanova samo su neke od prednosti ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

 

 

"Vrtić i osnovna škola su na pet minuta hoda, buduća Gimnazija je na dva minuta, hipermarketi 'Bingo' i 'Kort' na minut i po, a Kulturni centar sa pozorišnom salom, galerijama i biskopom na svega pet minita koliko je udaljen i naljepši gradski park u regionu", kažu u ovoj firmi.  

 

I tu nije kraj prednostima zbog čega baš na ovoj lokaciji treba da uzmete stan. Rijeka Trebišnjica je na svega nekoliko minuta hoda, kao i bazen u Bregovima i šetalište dužine oko pet kilometara, pogodno i za rekreaciju na biciklu.  

 

"Kod samog objekta nalazi se sportsko igralište, a planirana je i izgradnja dječijeg igrališta. U neposrednoj blizini od svega dva-tri minuta hoda nalaze se i trebinjski fakultetu, Policijska uprava, Granična policija, srednja Muzička škola, Palata pravde, Elektroprivreda RS, Regulatorna komisija za za energetiku, Vatrogasni dom", dodaju u "Helveticu".  

 

A kada se svemu ovome doda i da je budući objekat okružen zelenilom, onda je doživljaj u potpunosti drugačiji.  

 

Baš iz ovih razloga kupovina stana u ovom objektu je i pametna investicija jer omogućava brzo iznajmljivanje i samim tim značajnu pomoć prilikom otplate kredita, odnosno samog stana.  

 

Početak prodaje stanova počinje uskoro po znatno nižoj, akcijskoj cijeni za sve one koji se odluče da kupe stan u početnoj fazi izgradnje. Ako još uvijek razmišljate gdje ćete da kupite stan - već sada donesite odluku. Ovo je idealna lokacija i za porodični život i za iznajmljivanje stana. 

 

Za više informacija kontaktirajte:

Telefon/Viber: +38765184383

 


Komentari 0